Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate

Oficiul1 respectă confidențialitatea utilizatorilor săi și se angajează să protejeze informațiile personale pe care le colectează prin intermediul site-ului său. Această politică de confidențialitate se aplică tuturor informațiilor colectate prin intermediul site-ului www.oficiul1.com.

Ce informații colectăm

Prin intermediul site-ului nostru, colectăm informații personale pe care le furnizați voluntar atunci când vă înregistrați pentru a utiliza serviciile noastre sau când faceți o comandă. Aceste informații pot include numele, adresa de e-mail, adresa poștală și numărul de telefon.

Cum utilizăm informațiile colectate

Informațiile personale colectate prin intermediul site-ului nostru sunt utilizate pentru a vă oferi serviciile noastre și pentru a procesa comenzile dvs. Aceste informații pot fi utilizate, de asemenea, pentru a vă contacta în legătură cu comanda dvs. sau pentru a vă furniza informații cu privire la produsele și serviciile noastre.

Cum protejăm informațiile dvs.

Oficiul1 utilizează măsuri de securitate pentru a proteja informațiile dvs. personale împotriva accesului neautorizat, utilizării sau divulgării acestora. Toate informațiile personale sunt stocate într-un mediu securizat și accesul la acestea este restricționat la personalul autorizat.

Schimbări în politica noastră de confidențialitate

Oficiul1 își rezervă dreptul de a modifica această politică de confidențialitate în orice moment și fără notificare prealabilă. Orice modificare a acestei politici va fi afișată pe site-ul nostru și va fi efectivă imediat ce este publicată.

Contactați-ne

Dacă aveți întrebări sau preocupări cu privire la această politică de confidențialitate sau la modul în care tratăm informațiile dvs. personale, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail [adresa de e-mail – contact@oficiul1.com daca putem sa o facem].